• تمرین عملی | متغیّرها و اختصاص‌دادن مقدار به آن‌ها

در جلسه سوّم از فصل چهارم دوره صفر تا قهرمانی پایتون، وارد محیط جوپیتر نوت‌بوک شدیم و مطالبی را که به صورت تئوری از جلسه قبل آموختیم؛ به صورت عملی در این محیط پیاده‌سازی کردیم.

🔸 ایجاد یک متغیّر در پایتون

برای ایجاد یک متغیّر در پایتون کافیست تا سمت چپ، نام متغیّر و سمت راست مقداری که قرار است در متغیّر ذخیره شود و بین آن‌ها یک مساوی قرار دهیم. بدین ترتیب مقدار سمت راست توسط اُپراتور مساوی (=) به متغیّر سمت چپ نماد مساوی اختصاص داده می‌شود. به مثال زیر توجه کنید.

variable assignment example

🔸 تابع ( )id در پایتون

آموختیم زمانی که شما یک متغیّر را در کُد خود ایجاد می‌کنید، آن متغیّر به همراه مقدار ذخیره‌شده‌اش در آدرسی از حافظه موقت (RAM) ذخیره خواهدشد. برای این‌که بدانیم متغیّر در چه آدرسی ذخیره شده‌‌است، پایتون یک تابع داخلی به نامِ ( )id دارد. اگر متغیّر خود را به عنوان ورودی به این تابع بدهید و کُد خود را اجراء کنید، به عنوان خروجی آدرسی از مموری که این متغیّر در آن ذخیره شده‌است را دریافت خواهید کرد. به مثال زیر توجه کنید.

id function in Python

خروجی کُد بالا یعنی (2474686835440) بیانگر آدرسی از حافظه RAM است که متغیّر price در آن ذخیره شده‌است. این نکته را نیز درنظر داشته باشید که این عدد با خروجی کُد شما فرق دارد. چرا که ما سیستم‌‌های متفاوتی از یکدگیر داریم.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up